Lo¿a Szyderców

#1 2008-03-18 23:21:33

igi

Nowy u¿ytkownik

5239818
SkÄ…d: Wadowice
Punktów :   

igi

IMIE: Igor
MIEJSCOWO¶æ: Wadowice
CO ROBIE:  jestem grafikiem w sporej firmie spo¿ywczej. W wolnym czasie marudzê pod nosem.
DLACZEGO OGAME:  A dlaczego nie?  Link podrzuci³ mi kiedy¶ brat. Ja -akurat zagrypiony-  z nudów zacz±³em zabawê "tak na chwilê" na Uni7. Chwila przeci±gnê³a siê na niemal trzy lata. Po drodze by³y: IWS, Nemesis, AC i AF. W miêdzyczasie zrozumia³em ¿e gra gr±, ale nie o ni± tak naprawdê chodzi, tylko o ludzi.
DLACZEGO JU¯ NIE OGAME: No bo ile kurde mo¿na? Nawet Eko zabiera czas
Emeryckie konto za³o¿y³em by nie traciæ kontaktu z lud¼mi (no i wiedzieæ kiedy do cholery nastêpny zlot) ;>
DLACZEGO JESTEM TUTAJ: Bo skusi³ mnie ten wredota Champ. A ja siê da³em nabraæ. ;>
CEL:
  [W OGame]: by³o to doj¶cie na samym eko, bez floty, do Top10 (potem ju¿ tylko trwa³em z oficjaln± rezygnacj± do zlotu).  Teraz, ju¿ wolny od na³ogu czekam na nastêpne picie
  [W ¿yciu]:  ¿yæ w spokoju i nie szkodziæ innym.  (przy okazji mo¿e doj¶æ na samym eko chocia¿ do top 1'000)

igi zrzêda

#2 2008-03-19 10:19:01

Champion

U¿ytkownik

Punktów :   

Re: igi

igi napisał:

IMIE: Igor

[W ¿yciu]:  ¿yæ w spokoju i nie szkodziæ innym.  (przy okazji mo¿e doj¶æ na samym eko chocia¿ do top 1'000)

hyhy...
Jesli te TOP 1000 to w OGame to w 3 m-ce
Jesli TOP 1000 w polskich finansach to nie szkodz±c innym sie nie da

Stopka forum

RSS